Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul „Cashback“, reciproc avantajos Anunţ de interes al SSC Farul. În atenţia membrilor cotizanţi

ro

02 Sep, 2017 00:00 2678 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 3-a, a făcut un anunţ de interes pentru membrii cotizanţi, care pot ajuta clubul, dar au şi ei facilităţi, prin programul „Cashback“. 
 
„Susţine SSC Farul Constanta prin programul Cashback! Acum ai ocazia să susţii clubul SSC Farul Constanta nu doar din tribune, ci zi de zi, cu fiecare cumpărătură! Devino membru cotizant în noul sezon de Liga a 3-a şi vei primi cardul tău de membru personalizat Farul, cu ajutorul căruia, la fiecare cumpărătură făcută la partenerii comerciali din program (aproximativ 1.170), susţii clubul cu până la 1% din valoarea tranzacţiei. Folosind acest card de membru cotizant, vei primi înapoi pană la 5% din valoarea tuturor cumpărăturilor făcute la magazinele partenere din toate domeniile“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
În sezonul 2017/2018 la clubul constănţean a fost implementat noul sistem de cotizaţii diferenţiate, după cum urmează: 100 de lei / persoană - „Cadet“ (pentru toţi suporterii sub 18 ani); 100 de lei / persoană - „Senior“ (pentru toţi suporterii pensionari); 200 de lei / persoană - „Marinar“; 600 de lei / persoană - „Lup de mare“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii