Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Profu’ Dan”, comemorat la Constanţa „Am trăit nenumărate momente frumoase cu Dan Ivanciu antrenor” (galerie foto)

ro

29 Sep, 2014 00:00 3444 Marime text
Găzduită de stadionul „Mihai Naca” din Constanţa, ediţia a treia a Memorialului „Dan Ivanciu” la rugby a beneficiat de prezenţa multora dintre elevii pe care i-a avut „profu’ Dan” la Şcoala Sportivă numărul 2 Constanţa (actualul Liceu cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”). Pe lângă aceştia, au fost prezenţi şi alţi prieteni şi apropiaţi. Cea care i-a fost alături pe parcursul vieţii, ca soţie, fostului tehnician, Dorina Ivanciu, s-a arătat extrem de bucuroasă să vadă că, la 12 ani de la trecerea în nefiinţă, „profu’ Dan” nu a fost uitat şi că în continuare îi este păstrată vie memoria.
„Au participat în jur de 30 de persoane. Ne-am adus aminte de cum era profu’ Dan şi am depănat amintiri. Am trăit nenumărate momente frumoase cu el ca antrenor. Memorialul a cuprins şi un meci de old-boys”, a declarat unul dintre participanţi, Cristian Cojocaru, actualmente antrenor la Tomitanii Constanţa.

Succese pentru Tomitanii, Cleopatra şi CSO Ovidiu

Ieri, echipa Under-18 de la Tomitanii a debutat în campionat, iar scorul cu care s-a impus în disputa de pe terenul CFR din Constanţa cu SCM Piteşti a fost unul record, 135-0. A evoluat şi ultima achiziţie, Tudor Boldor, de la Steaua Bucureşti, folosit fundaş în prima repriză şi uvertură după pauză.
 
Tot ieri, a susţinut primele două meciuri din noua stagiune şi CSO Ovidiu (antrenor, Bogdan Cristea), care, la întrecerea Under-14 a campionatului, zona Muntenia, a dispus în capitală de Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu“ (45-0) şi de Steaua (48-12). Rugbyştii din Ovidiu s-au instalat pe primul loc încă din prima etapă.

De asemenea, în etapa a doua a Campionatului Naţional de juniori Under-19, Cleopatra Mamaia (antrenori, Nicolae Radu Mocanu şi Florin Ţugurel) a dispus în deplasare de CSM Câmpia Turzii cu 98-0.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii