Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme şi la campioană Voleibaliştii Ventzislav Simeonov şi Stanislav Petkov au părăsit CVM Tomis Constanţa

ro

04 Apr, 2015 00:00 1409 Marime text


Criza prin care trec echipele constănţene care nu pot fi finanţate de Consiliul Judeţean afectează şi campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa.

Invincibilă în acest sezon în România, formaţia se află aproape de cucerirea a două trofee, campionatul şi Cupa, urmând a disputa finala Diviziei A1 (contra echipei CSVM Zalău) şi a participa, de miercuri, la Cheile Grădiştei, la Final Four-ul Cupei României, alături de echipa din Zalău, de Dinamo Bucureşti şi SCM U Craiova.

Înaintea acestor importante partide însă, CVM Tomis a rămas fără doi jucători de bază, Ventzislav Simeonov şi Stanislav Petkov, care s-au săturat să aştepte salariile restante de patru luni şi au părăsit formaţia. În acelaşi timp, restul jucătorilor au acuzat situaţia existentă la echipă şi au tras un semnal de alarmă în privinţa problemelor financiare.

„Se pare că bunele intenţii pe care le-a manifestat ministrul Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, la Constanţa au avut o altă rezonanţă, unde se manifestă opusul acestei intenţii. Cei care trebuie să semneze aceste finanţări din partea structurilor locale se ascund în spatele unei funcţii. Cu toţii ne lăudăm că vrem să facem mişcare, se vorbeşte sus şi tare de sănătatea poporului, dar, când ajungem la faza concretă, nu facem altceva decât să ne ascundem în spatele unui birou şi al unei semnături”, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis.   

Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii