Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul punct în Liga a 2-a obţinut de Unirea Constanţa

ro

11 Sep, 2021 16:32 2644 Marime text
  • Etapa a şasea a sezonului 2021/2022 a adus şi primul gol în campionat pentru formaţia de pe litoral.

Echipa de fotbal Unirea Constanţa a obţinut astăzi primul punct în sezonul 2021/2022 al Ligii a 2-a, în etapa a şasea, în care a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Dunărea Călăraşi.

Oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză, prin golul înscris de Ardelean, dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de Cireșoiu, iar formaţia călărăşeană a egalat în minutul 56, prin Al. Stoica.

Golul de la Călăraşi a fost primul înscris în Unirea în acest campionat, după ce echipa de pe litoral pierduse primele cinci meciuri jucate, cu golaverajul 0-21.

Din această etapă a şasea, însă, Unirea beneficiază de un alt lot de jucători, în vechiul efectiv intervenind schimbări masive, odată cu venirea multor fotbalişti de la FCSB 2. De asemenea, echipa are şi un alt antrenor, Leonard Strizu.

La meciul cu Dunărea Călăraşi, formula de start a Unirii a fost: M. Udrea (cpt.) - Ardelean, Trucă, Gogor, Carabela, Cireşoiu, Nicola, Şerbănescu, Chiriţoiu, Ciuciulete, Coza. Rezerve: M. Popescu, Stavrositu, Căruţă, R. Niţă, Jerdea, Şuteu, M. Lăcătuş, M. Tudor, Tălmaciu. 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Unirea Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii