Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul meci al etapei FC Viitorul vrea să întrerupă la Piteşti seria fără victorie din campionat

ro

12 Feb, 2021 00:00 2757 Marime text
  • FC Viitorul are şapte meciuri la rând fără victorie în campionat, cinci egaluri şi două înfrângeri.
 

Partida FC Argeş - FC Viitorul deschide etapa a 23-a a Ligii 1, meciul fiind programat vineri, 12 februarie, de la ora 20.00.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul zece, cu 25 de puncte, la opt lungimi în spatele echipei de pe poziţia a şasea, ultima care asigură accederea în tuneul play-off. De cealaltă parte, FC Argeş, nou promovată în Liga 1, e a 12-a în clasament, cu 23 de puncte. În etapa trecută, FC Viitorul a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari (0-1), acest eşec, al doilea consecutiv (după cel de pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj, 1-2), ridicând la şapte numărul partidelor consecutive fără victorie în Liga 1 pentru FC Viitorul! Formaţia constănţeană n-a mai câştigat de pe 10 ianuarie a.c., când a trecut cu 2-1 de FC Hermannstadt la Ovidiu, într-o restanţă din etapa a 12-a. După aceea, jucătorii Viitorului n-au mai cunoscut gustul succesului, înregistrând cinci egaluri şi două eşecuri (golaveraj 8-10).

„E momentul să nu ne mai lingem rănile, că nu e timp. Şansa noastră e, că la patru zile, jucăm din nou şi trebuie să ne ridicăm, împreună, şi să mergem să câştigăm la Piteşti, pentru a ieşi din această situaţie”, a spus, după partida cu FC Voluntari, antrenorul Cătălin Anghel, cel care, alături de Cristian Sava, stă pe banca tehnică a FC Viitorul în această perioadă, în condiţiile în care antrenorul principal, Mircea Rednic, şi alţi doi membri ai staff-ului său, au coronavirus.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul


Citeşte şi:

FC Viitorul
Andrei Artean - „La Piteşti, vrem să demonstrăm că înfrângerea cu FC Voluntari a fost un accident”


Fotbalistul Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul, a suferit o intervenţie chirurgicală

FC Viitorul, pe locul zece, la opt puncte de play-off
Cătălin Anghel - „Trebuie să ne ridicăm, împreună, şi să câştigăm la Piteşti”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii