Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu susţine sportul Halterofili de la CSO Ovidiu, victorie la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş

ro

30 Jul, 2019 00:00 1655 Marime text
În perioada 16 - 19 iulie, la campionatul naţional de la Târgu Mureş, peste 110 sportivi au evoluat în cadrul finalei organizate la Sala Polivalentă din oraş, doborând standarde şi stabilind 15 noi recorduri naţionale la categoriile de vârstă Juniori II U15 şi U17.
 
Pe lângă medaliaţii şi câştigătorii pe stiluri, 20 de halterofili, legitimaţi la 13 structuri sportive din cele 24 participante, s-au întors acasă şi cu titlurile de „Campion Naţional”.
 
Graţie rezultatelor de la Campionatul Naţional de U 15, CSO Ovidiu a avut 4 sportivi calificaţi (Ioana Țurcanu, Brânduşa Țurcanu, Ionuţ Tuca şi Vlad Cepreaga), doi dintre ei având rezultate de seamă. Ionuţ Tucă, campionul de la categoria de U 15, s-a clasat pe locul II cu un total de 232 kg. Sportivul şi-a doborât record de 131 kg, obţinut, acum o lună la Botoşni, reuşind de data aceasta 137 de kg la proba de aruncat. La rândul ei, Țurcanu Brânduşa este campioană şi la această categorie de vârstă, după succesul la Campionatul Naţional de U 15, cu un total de 142 kg .
 
Competiţia s-a desfăşurat în condiţii optime şi datorită mobilizării colegilor de la Asociaţia Club Sportiv Haltere Târgu Mureş, implicării Direcţiei Judeţene Sport şi Tineret Mureş şi a partenerilor privaţi ai evenimentului. „Felicitări sportivilor, antrenorilor, arbitrilor care au oficiat la această competiţie, organizatorilor şi mulţumiri tuturor celor implicaţi!“, a transmis autoritatea publică locală din oraşul Ovidiu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii