Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima reacţie a constănțencei Simona Halep după înfrângerea clară în faţa Arynei Sabalenka

ro

16 Jan, 2020 16:36 1740 Marime text
Simona Halep (28 de ani - locul 4 WTA) a pierdut, în sferturile de finală de la Adelaide, în fața Arynei Sabalenka (21 de ani - locul 12 WTA), scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute.

Românca a oferit o primă reacție după eșecul de la primul turneu al anului, scrie romaniatv.net.  

 
"Sunt OK. Sunt gata și mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că nu va fi ușor, e începutul sezonului, iar eu niciodată nu am jucat foarte bine în această perioadă. Vreau să îmi intru în ritm, să văd ce trebuie să schimb în jocul meu și să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi", a spus Simona Halep, după eșecul de la Adelaide.


În acelaşi timp, Simona Halep și-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care va începe luni, la Melbourne. În prima rundă campioana de la Wimbledon o va întâlni pe Jennifer Brady (49 WTA), din Statele Unite ale Americii. Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut la Rogers Cup, unde americanca a fost învinsă în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 6-7.

Citește și: ​Constănțeanca Simona Halep, învinsă de Arina Sabalenka, în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii