Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Prietenii lui Moş Crăciun aleargă la Constanţa, la SantaRun

ro

15 Dec, 2016 10:58 2221 Marime text
Prietenii lui Moş Crăciun se antrenează cu spor la malul mării, pentru a fi în formă maximă de Sărbători. Şi cum timpul este foarte scurt, aceştia au pregătit un antrenament inedit de alergare, duminică, 18 decembrie 2016, începând cu ora 09.00, unde zeci de constănţeni costumaţi în Moş Crăciun sunt aşteptaţi să le dea o mână de ajutor.
 
Antrenamentul SantaRun, organizat pentru al doilea an consecutiv de Asociaţia Sportivă „Sanasport“, se desfăşoară pe plaja din staţiunea Mamaia (punctul de întâlnire, parcarea AquaMagic), iar fiecare participant va putea să alerge sau să facă o plimbare, în funcţie de propria condiţie fizică.
 
Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportul de masă în rândul comunităţii și a evenimentului internaţional, devenit foarte popular ca fiind printre primele maratoane din Europa care se desfăşoară pe nisip. La sfârşitul alergării, participanţii vor primi premii, ceai şi vin fiert, iar atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi multă voie bună.
 
Evenimentul internațional „Maratonul Nisipului“ - ediția a IV-a va avea loc în data de 26 martie 2017, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralului românesc la nivel internațional. Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și inedita cursă populară „Family Run”, care dorește să promoveze sportul în familie și să lupte împotriva obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii