Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii speciale pentru Kevin Tânjală şi Sezer Asan Academia Farul a urcat pe podium la „Tomis Challenge Cup“ (galerie foto)

ro

24 Jun, 2017 00:00 6511 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa a găzduit ediţia a patra a turneului fotbalistic „Tomis Challenge Cup“ pentru categoriile de vârstă 2006 şi 2008.
 
La categoria 2006 s-a impus Atletico Madrid Bucureşti, după ce a trecut în marea finală de Luceafărul Brăila cu un clar 3-0, în timp ce la categoria 2008 a câştigat Galactik Bucureşti, care a învins în ultimul act Sport Team Bucureşti cu 3-2.
 
Academia Farul a încheiat pe locul trei la ambele categorii de vârstă. La 2006 (antrenor, Claudiu Moraru), echipa constănţeană a trecut în finala mică de Viitorul Argeş, scor 2-1, iar la 2008 (antrenor, Răzvan Drăgan) a învins în meciul pentru locurile 3-4 Viitorul Bacău cu 3-2.

Iată şi premiile individuale pentru cele două categorii: 2008 - cel mai bun jucător - Matei Şerban (Galactik Bucuresti), golgheterul competiţiei - Kevin Tânjală (Academia Farul), cel mai bun portar - Eric Monceanu (Sport Team Bucuresti); 2006 - cel mai bun jucător - Sezer Asan (Academia Farul), golgheterul competiţiei - Florin Lazăr (Luceafărul Brăila), cel mai bun portar - Mihai Turiga (Atletico Madrid Bucureşti).
 
„A fost o competiţie reuşită, cu multe meciuri de un nivel foarte ridicat. Mă bucur că putem duce mai departe tradiţia unuia dintre cele mai puternice turnee din ţară“, a declarat Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei Farul.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii