Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în istoria FC Farul Se formează echipă de fotbal feminin. Emma Paşcovici şi Sara Ţuţuianu, primele legitimate

ro

19 Mar, 2021 00:00 5259 Marime text
  • Fetele cu vârsta cuprinsă între 6 şi 13 ani, cărora le place fotbalul, sunt aşteptate la înscriere la FC Farul Constanţa.
  • Fetiţa fostului jucător al Farului Cosmin Paşcovici se pregăteşte la grupa antrenată de tatăl ei.
  • Emma Paşcovici are deja o „vechime” de aproape jumătate de an în clubul „alb-albastru”.
 
FC Farul Constanţa a anunţat că, în premieră în istoria sa, în cadrul Centrului de Copii şi juniori, se alcătuieşte o echipă de fotbal feminin.
 
Primele două fetiţe legitimate sunt Emma Paşcovici (în vârstă de şase ani), fiica fostului fotbalist al „marinarilor” Cosmin Paşcovici, în prezent antrenor la o grupă de copii a Farului, şi Sara Cristiana Ţuţuianu, care are opt ani.
 

„Mie îmi place când se strigă gooool!”

 
„Primăvara aduce o premieră pentru clubul de tradiție al fotbalului constănțean. Am ales luna dedicată femeii pentru a anunța demararea unui proiect aproape de inima noastră: înființarea primei grupe de fotbal feminin din cadrul centrului de copii și juniori al FC Farul Constanța. Primii pași au fost deja făcuți, avem primele două sportive legitimate. Emma Pașcovici are 6 ani și se mândrește cu o «vechime» de aproape o jumătate de an în clubul alb-albastru. Ea se pregătește la grupa antrenată de tatăl său, fostul nostru jucător Cosmin Pașcovici. «Mi-ar plăcea să stau în poartă, dar sunt prea mică deocamdată», spune Emma, care nu se teme să joace împreună cu băieții. Sara Cristiana Țuțuianu este un pic mai mare, are 8 ani, și este suporter al echipei noastre, pasiunea pentru culorile alb-albastre fiind moștenită de la tatăl său. «Mie îmi place când se strigă gooool, așa că vreau să fiu atacant», explică Sara”, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.
 

Cele două fete așteaptă noi colege

 
Gruparea de pe litoral aşteaptă la înscriere fete cu vârsta cuprinsă între şase şi 13 ani. „Cele două fete așteaptă noi colege, așa că vă invităm să vă înscrieți la prima echipă de fete din istoria clubului noastră. Condițiile sunt simple: să vă placă fotbalul, să aveți între 6 și 13 ani și să veniți la sediul clubului alături de părinți pentru a completa cererea de înscriere. Nu există niciun fel de taxe la înscriere, iar pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 0729.059.406. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul grupării „alb-albastre”.
 
Sursa foto: FC Farul Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Fiica lui Cosmin Pașcovici e prima fată legitimată la FC Farul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii