Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătire pentru luptătorii de la Viitorul Fântânele „Cine transpiră mai mult la antrenament va sângera mai puțin în luptă!“

ro

20 May, 2020 00:00 3525 Marime text
  • • Luptătorii de la Viitorul Fântânele se pregătesc sub îndrumarea lui Radu Medeleanu
  • • Micuța Cristina Telteu s-a antrenat foarte bine acasă, la Cogealac
 

Luptătorii de la Asociația Sportivă Viitorul Fântânele au așteptat cu nerăbdare să reia pregătirea în mod organizat, sub coordonarea lui Radu Medeleanu.

Pe perioada stării de urgență din România, dată în urma pandemiei de coronavirus, fetele și băieții s-au pregătit individual, acasă, după programele și sub îndrumarea lui Medeleanu. Sportivii au respectat cele transmise de antrenor, însă e clar că o pregătire în cadru organizat, sub supravegherea profesorului, este superioară. Radu Medeleanu i-a îndrumat pe copii pe stadionul din Fântânele, pregătirea desfășurându-se cu respectarea normelor impuse în sport penyru protecția împotriva Covid-19. „Soldații revin în batalionul lor. Ne întorceam acasă. Persoana care transpiră mai mult la antrenament va sângera mai puțin în luptă!“, a fost mesajul lui Radu Medeleanu.
 

Cristina Telteu împarte sacului de box, cu dărnicie, pumni, picioare și genunchi

Mica luptătoare Cristina Telteu a fost un exemplu printre colegii ei de la Viitorul Fântânele în privința pregătirii acasă. Fetița, care are numai 11 ani și 30 de kilograme, și-a amenajat acasă, la Cogealac (din Fântânele sunt bunicii săi), un sac de box și s-a antrenat zi de zi la el, făcând, în plus, și alte exerciții pentru menținerea unui tonus fizic bun, așa cum le-a lăsat program, ei și celorlalți elevi ai lui, antrenorul Radu Medeleanu. Într-un filmuleț al antrenamentului ei de kickboxing, se vede cum fetița îi împarte sacului cu dărnicie pumni, picioare și genunchi, stăpânind bine tehnica de luptă. Decorul este idilic, de țară: o gospodărie, iar pe fundal se aud un câine cum latră și un cocoș cum cântă. Cristina nu ia nimic în seamă, își continuă imperturbabilă pregătirea. Pe lângă ea, este și fratele ei mai mic, cu o minge de fotbal, echipat ca portar, având inclusiv mănuși de goal-keeper. Radu Medeleanu a apreciat antrenamentul fetiței: „Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană. Felicitări, Cristina Telteu!“.

Sursa foto: Facebook (Radu Medeleanu)


Citește și:

„Cum să nu fiu mândru de tine? O adevărată campioană!“ Mica luptătoare Cristina Telteu, antrenament „ca-n armată“, la Cogealac (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii