Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poziţia a şasea la DecaNation pentru atleta Andreea Ogrăzeanu, de la Farul Constanţa

ro

02 Sep, 2014 00:00 1964 Marime text
Atleta Andreea Ogrăzeanu, de la CS Farul Constanţa, a ocupat locul 6 în proba de 100 m a întrecerii internaţionale DecaNation, desfăşurată în Franţa, pe Stade du Lac de Maine din Angers. Timpul înregistrat de Ogrăzeanu a fost 11,49 s. Sportiva de la Farul a făcut parte dintre cei şase atleţi români care au concurat pentru selecţionata Balcanilor, clasată în final pe locul 5.

Competiția, ajunsă la ediția cu numărul zece, este organizată de Federația Franceză de Atletism, cu participarea sportivilor din țara gazdă și a altor mari puteri ale acestui sport, precum și din țări sau regiuni (cum este cazul echipei Balcanilor, pentru a doua oară consecutiv), în program figurând câte zece probe, la masculin și feminin.
Dintre români, Alina Rotaru a înregistrat un foarte bun loc secund la săritura în lungime, fiind învinsă doar de dubla campioană europeană, reprezentanta gazdelor Eloyse Lesueur. Alina Rotaru a reușit o săritură de 6,47 m (față de 6,79 m ai campioanei continentale). Un meritoriu loc 3 a fost ocupat de Mirela Lavric, la 800 m, în 2:07,70, în timp ce triplusaltistul Marian Oprea s-a clasat al patrulea, cu 16,43 m. La 400 m, Bianca Răzor a fost a 5-a, în 53,88.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii