Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul Mihai Popescu speră ca, pe viitor, să revină la Constanţa şi să aibă pe litoral meciul de retragere

ro

22 Jan, 2020 00:00 2641 Marime text

Desemnat handbalistul român al anului şi în 2019 (distincţie obţinută pentru a opta oară în carieră), portarul Mihai Popescu a participat şi el, în calitate de prieten şi fost jucător la HCM Constanţa, la meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma.
 
Portarul echipei franceze Saint Raphael şi al echipei naţionale a României, cu 12 ani de activitate la HCM Constanţa, s-a arătat vrăjit, încă o dată, de atmosfera din Sala Sporturilor din Constanţa, cea care a găzduit meciul de gală al lui Laurenţiu Toma. În vârstă de 34 de ani, „Pope“ a declarat că speră să se retragă şi el, când va veni timpul, într-un meci la Constanţa.
 
„Am avut emoţii mari la meciul lui Tomiţă. Cred că este un moment greu să te retragi, sper să nu îmi vină aşa repede rândul! Când am ajuns în faţa sălii m-a luat cu emoţii şi amintiri frumoase, unele dintre cele mai frumoase amintiri din carieră. Când am venit prima dată la Constanţa aveam 18 ani. Am intrat în sală şi parcă mi-a pus cineva plumb în picioare, toată sala era plină, oamenii stăteau chiar şi pe scări. Aşa a fost şi la acest meci de retragere al lui Toma. E important să simţi sprijinul suporterilor. Sper ca pe viitor să revin la Constanţa şi să mă retrag şi eu aici“, a declarat Mihai Popescu, potrivit site-ului oficial al HC Dobrogea Sud.
 
Popescu a jucat la HCM Constanţa între 2003 şi 2015, câştigând cu fosta echipă de pe litoral nouă titluri de campion al României. „Pope“ a fost prezent la toate marile performanţe naţionale şi internaţionale ale HCM, echipă cu care şi-a făcut un nume în handbal.
 
Aflată în perioada de pregătire, HC Dobrogea Sud va disputa joi, 23 ianuarie, un meci amical, la Brăila, cu echipa de Ligă Naţională CSM Focşani 2007, aflată pe locul nouă în clasament, cu 19 puncte. HCDS ocupă poziţia a cincea în ierarhiei, cu 23 de puncte.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud  
 
Citeşte şi:
 
După egipteanul Omar Yassin, HC Dobrogea Sud Constanţa s-a mai despărţit de un jucător

Lacrimile căpitanului Laurenţiu Toma s-a retras din activitatea de handbalist în ziua când fiica sa cea mică a împlinit un an (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sorin 23 Jan, 2020 20:07 Inca odata se vede caracterul unul mare sportiv... cititi ce declara cel mai bun hadbalist roman in 2019.......... Ma intreb cati din cei de acum au sentimentul lui Mihai, cand vin sa joace pentru Constanta si ma mai intreb CAND vor pune cei 3 mari de la echipa piciorul in prag si vor spune ''Stop, pana aici, in orasul asta a fost si trebuie sa existe o echipa unica in Romania, care sa sperie celelalte echipe cand intra pe teren...'' Deocamdata de despartim ''amiabil'' de jucatori, pleaca 2 si vine unul...