Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, noul jucător al FC Farul Constanța

ro

23 Sep, 2020 17:52 3001 Marime text
  • Portarul Cosmin Dur-Bozoancă este noul jucător al clubului FC Farul și va îmbrăca tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a.

În vârstă de 22 de ani, acesta a mai evoluat la FC Viitorul, ASU Poli Timișoara și Universitatea Cluj, strângând 82 de meciuri în Liga a 2-a. În plus, a disputat cu clujenii barajul pentru promovarea în prima ligă, în urmă cu două sezoane. Fost internațional U17, a fost convocat la naționala de tineret a României, pentru care nu a apucat încă să debuteze oficial.

“Sunt încrezător, toată lumea m-a primit foarte bine, abia aștept meciurile și sper ca sâmbătă să vină victoria. Îi cunosc pe marea majoritate a băieților și nu o să fie probleme de adaptare. Am trei sezoane jucate în Liga a 2-a, sper să facă treabă bună și să ajut echipa. Este un sezon un pic diferit, dar trebuie să luăm situația ca atare și să încercăm să ne reglăm. Să prindem play-off-ul și apoi să ne batem la promovare. Cred că printre contracandidate sunt, în primul rând, echipele de tradiție, Petrolul, Rapid, U Cluj, apoi și Turris, dar avem un grup destul de omogen și ne vom bate cu ei de la egal la egal. Obiectivul personal este să apăr cât mai mult și să iau cât mai puține goluri”, a spus noul portar al FC Viitorul.


Cosmin Dur-Bozoancă a transmis un mesaj și fanilor constănțeni: “Chiar dacă este o perioadă grea și nu ne pot susține din tribune, îmi doresc să fie alături de noi. Și, când vor putea să revină pe stadioane, să ne încurajeze în număr cât mai mare!”

Sursă foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii