Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Poate ne vom desfiinţa...dar nu vom muri niciodată” Sergiu Nicolaescu şi un fotbalist din Slovenia, implicaţi în susţinerea cauzei FC Farul

ro

10 Aug, 2013 00:00 3131 Marime text
Andrei Boef, liderul uneia dintre brigăzile din galeria Farului, „Baricada”, a fost ingenios pe Facebook în ce priveşte mesajele pro-Farul. Suporterului i-a plăcut foarte mult o replică celebră a lui Sergiu Nicolaescu, „Eu o să plec, dar nu o să mor niciodată!”, astfel că, inspirându-se din ea, a postat pe pagina sa mesajul „Poate ne vom desfiinţa...dar nu vom muri niciodată”, alături de o un sugestiv foto-montaj cu sigla Farului în prim-plan.
Şi fostul fotbalist al FC Farul Jan Pahor este alături de cauza clubului constănţean. La solicitarea suporterilor „marinarilor”, fundaşul central de 27 de ani, care joacă acum la echipa NK Ankaran Hrvatini Mas Tech, din liga a doua slovenă, a trimis o fotografie în care apar el şi fetiţa sa, aceasta ţinând în mână o hârtie pe care e scris în limba română „Salvaţi Farul”. Pahor poartă un tricou albastru, cu stema Farului pe piept. Fanii constănţeni au postat poza pe Facebook, cu mesajul de apreciere „Jan Pahor, alături de noi în salvarea Farului. Respect!”. Fotbalistul sloven, fost căpitan al echipei naţionale de tineret a ţării sale, a venit la Constanţa în iarna anului 2009, evoluând în returul sezonului 2008/2009, când echipa a retrogradat din Liga 1. În Liga a 2-a, nu s-a mai contat însă pe el, iar după Farul a mai jucat la NK Ivancna Gorica (Slovenia), Nea Salamina (Cipru), iar din 1 iulie 2011 este la NK Ankaran Hrvatini.

Buzea şi Ghenciu, ieşiţi din calcule

Stadionul „Central” din Mangalia va găzdui astăzi, de la ora 10.00, meciul amical ACS Callatis 2012 (nou-promovată în Liga a III-a) - FC Farul. Cele două formaţii au jucat şi miercuri, la Constanţa, „marinarii” impunându-se cu 6-1 (Ivanovici 18, Mansur 27, 44, Asmin 33 - autogol, Butoi  81, Chira 89 / Şt. Filip 63). La FC Farul, antrenorul Ion Răuţă nu va putea conta pe Buzea şi Ghenciu, ambii cu probleme medicale. Buzea are o iritaţie la picior şi nu are voie de poarte ghete de fotbal şapte zile. Ghenciu are genunchiul umflat şi în cel mai fericit caz va fi indisponibil două săptămâni. De asemenea, Bumbac e incert, tot din pricina unor dureri la genunchiul drept, în vreme ce Mansur s-a pregătit normal ieri.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii