Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Știinţa Constanţa, învinsă la Bucureşti „Deplasările încep să se transforme într-un adevărat coşmar pentru noi“

ro

07 Feb, 2020 00:00 1889 Marime text

Echipa feminină de baschet Phoenix Știinţa Constanţa a disputat meciul din deplasare cu Agronomia Bucureşti, contând pentru grupa B a Ligii Naţionale.
 
Victoria le-a aparţinut gazdelor, scor 71-66, pe sferturi 21-14, 20-17, 12-19 şi 18-16. Pentru echipa de pe litoral au marcat Lauren Brozoski - 28p, Andreea Beldian - 14p, Vladinka Erak - 14p, Donasja Scott - 9p, Mădălina Geleriu - 2p şi Katarina Matijevic - 2p.    
 
„Începutul de an ne-a găsit mai mult pe drumuri, iar acest lucru se reflectă direct asupra rezultatelor obţinute în faza a doua a Ligii Naţionale la baschet feminin. Mai mult decât atât, deplasările încep să se transforme într-un adevărat coşmar pentru noi în acest sezon. Dacă în meciurile din Sala Sporturilor din Constanţa n-am mai cunoscut gustul amar al înfrângerii de două luni, lucruri se schimbă radical când trebuie să evoluăm departe de casă. Asta nu este însă nicio scuză pentru noi, mai ales că în fiecare dintre partidele din deplasare jucate în acest an am pornit cu prima şansă la victorie. Din fericire, avem puterea de a ne accepta înfrângerile, oricât de dureroase ar fi ele, şi încrederea că tot noi vom fi cele care vor îndrepta lucrurile“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știinţa.
 
Echipa de pe litoral se află pe locul trei în clasament, cu 15 puncte (după şase victorii şi cinci eşecuri), iar în meciul următor întâlneşte la Constanţa, sâmbătă, 8 februarie, de la ora 18.00, ACS KSE Tg. Secuiesc, ocupanta primei poziţii, cu 18 puncte, după nouă victorii în nouă meciuri.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)  
 
Citeşte şi:
 
„Ne-am învăţat lecţia“ Phoenix Știinţa Constanţa a învins la diferenţă mare CSU Rookies Oradea

„Dureros şi, totodată, edificator“ Phoenix Știinţa Constanţa a condus la pauză, dar a cedat în deplasare cu BC Sirius Tg. Mureş
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii