Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Știința Constanța i-a administrat liderului clasamentului, ACS KSE Tg. Secuiesc, prima înfrângere! (galerie foto)

ro

08 Feb, 2020 21:27 3251 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a susținut în această seară meciul din etapa a 12-a a Ligii Naționale, grupa B, întâlnind pe teren propriu ACS KSE Tg. Secuiesc, liderul clasamentului, care, până la partida de pe litoral, avea procentaj maxim, câștigând toate cele nouă meciuri jucate.

Seria de invincibilitate s-a oprit însă la Constanța, Phoenix Știința admininistrându-i formației covăsnene prima înfrângere stagională, grație unui joc foarte bun!

Gazdele s-au impus cu 72-47, după ce au condus și la pauză, scor 32-22. Phoenix Știința câștigând toate cele patru sferturi: 18-12, 14-10, 19-11 și 21-14.

Pentru echipa de pe litoral au înscris Lauren Brozoski – 29p, Vladinka Erak – 23p, Andreea Beldian – 6p, Donasja Scott – 4, Katarina Matijevic – 4p, Denisa Vati – 2p, Maria Marcu – 2p și Nicoleta Mititelu – 2p.

Dacă nu ne-am ști valoarea astăzi am fi putut spune că am produs surpriza după ce am furnizat prima înfrângere liderului grupei ACS KSE Târgu Secuiesc.

Fără să părem însă lipsiți de modestie, judecând după diferența de pe tabelă, avem puterea să spunem că abia astăzi am evoluat ca o echipă. Și nu orice echipă, ci una care are puterea să învingă sau măcar să pună probleme serioase oricărui adversar, indiferent de calibrul lui.

Ne bucură succesul, însă preferăm să îl tratăm cu moderație, oricât de important ar fi el, mai ales după pașii greșiți pe care i-am facut în ultima vreme și de care tot noi suntem singurii responsabili. Și asta cu atât mai mult cu cât am intrat deja în febra meciului de miercuri, când vom întâlni din nou pe CSM Alexandria.

O partidă în care avem câteva revanșe de luat, în primul rând pentru suporterii noștri care și-au făcut și astăzi timp și au venit la sală pentru a ne încuraja și a sărbători alături de noi victoria. În al doilea rând trebuie să ne revanșăm față de noi și de clubul nostru, dar mai ales față de baschetul constănțean pe care cu stimă îl reprezentăm, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Știința.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii