Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep, meci cu Agronomia București. „Să prelungim cât mai mult posibil seria victoriilor“

ro

15 Jan, 2022 00:00 1751 Marime text

 
  • Partida găsește Phoenix CSU Simona Halep într-o perioadă fastă, echipa constănțeană câștigând toate cele trei meciuri jucate în 2022.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța dispută sâmbătă, 15 ianuarie, meciul din etapa a 15-a a Ligii Naționale, întâlnind în deplasare CS Agronomia București. 
 
Partida începe la ora 18.00 și este găzduită de sala Agronomia din capitală. În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul cinci, cu 19 puncte, după șase victorii și șapte înfrângeri, în timp ce trupa bucureșteană ocupă poziția a noua, cu 15 puncte, având trei victorii și nouă eșecuri.
 
„Finalul de săptămână ne găsește din nou pe drumuri, de data aceasta în capitală, pentru un nou meci în Liga Națională de baschet feminin. După startul perfect de an, dorința noastră este să depășim oboseala acumulată și să prelungim cât mai mult posibil seria victoriilor, pentru a ne păstra în cursa pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon. Partida de sâmbătă este și o bună oportunitate pentru noi de a demonstra că meciul tur n-a fost decât un accident nefericit și că acum ne-am luat toate măsurile pentru a nu se mai repeta“, este mesajul clubului de pe litoral.
 
Partida găsește Phoenix CSU Simona Halep într-o perioadă fastă, echipa constănțeană câștigând toate cele trei meciuri jucate în 2022, unul în Cupa României (86-59 la Constanța cu CSM Târgoviște) și două în campionat (77-69 pe teren propriu cu ACS KSE Târgu Secuiesc și 59-56 în deplasare cu CS Universitatea Cluj-Napoca). Phoenix CSU Simona Halep s-a calificat din nou în turneul Final Four al Cupei României, egalând performanța de acum trei ani. Jucătoarele de pe litoral au trecut cu o dublă victorie de sferturile de finală, în care au învins CSM Târgovişte, cu 77-56 în deplasare, în tur (în decembrie 2021), şi cu 86-59 (42-35 la pauză) la Constanţa, în retur, pe 5 ianuarie, 
 
Victoria din campionat cu ACS KSE Târgu Secuiesc a venit după o repriză de prelungiri, în timp ce, în succesul de la Cluj-Napoca, formația de pe litoral a revenit spectaculos în ultimul sfert, când a recuperat o diferență de 12 puncte (56-44)!
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Pacebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
„Victorie de senzație!“
Phoenix CSU Simona Halep a câștigat pe terenul Universității Cluj

 
Baschet
Phoenix CSU Simona Halep a învins ACS KSE Târgu Secuiesc după prelungiri

 
Cupa României
Phoenix CSU Simona Halep a atins din nou turneul Final Four, dar clubul nu mai are viitor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii