Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep dispută două meciuri la Constanța în această săptămână (GALERIE FOTO)

ro

04 Jan, 2022 00:00 1734 Marime text

 
  • Echipa de pe litoral întâlnește pe teren propriu CSM Târgoviște și ACS KSE Târgu Secuiesc. 
 
Începutul de an îi aduce două meciuri oficiale pe teren propriu echipei feminine de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța, unul în Cupa României, iar celălalt în campionat.
 
În prima confruntare, programată miercuri, 5 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor, formația de pe litoral întâlnește CSM Târgoviște în returul sferturilor de finală ale Cupei. În tur, Phoenix CSU Simona Halep s-a impus în deplasare cu 77-56, astfel că este aproape de calificarea în turneul Final Four al competiției, fază pe care a mai atins-o o dată în istoria clubului. Sâmbătă, 8 ianuarie, echipa constănțeană are meci în etapa a 13-a a Ligii Naționale, cu ACS KSE Târgu Secuiesc. În clasament, Phoenix CSU Simona Halep se află pe locul șapte, cu 15 puncte (după patru victorii și șapte eșecuri), în timp ce formația covăsneană ocupă poziția a 11-a, cu 12 puncte.
 
Colectivul Phoenix CSU Simona Halep alcătuiește o familie și, de câte ori are ocazia, se reunește și în afara terenului, pentru petrecerea câtorva ore relaxante. Așa a fost și de curând, la un pub din Constanța.   
 
„Am găsit și câteva ore în care să petrecem în «familie» sărbătorile de iarnă. Chiar dacă viața de sportiv te privează de multe ori de astfel de momente, avem cel puțin satisfacția că împreună am reușit să ne formăm propria «familie» adoptivă sub numele de Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Iar această familie a știut să ne încurajeze de fiecare dată când am avut de îndeplinit noi obiective sau să ne consoleze atunci când lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am fi dorit. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât familia Phoenix CSU Simona Halep nu înseamnă doar jucătoare, antrenori și restul staff-ului, suporteri, care ne-au fost alături necondiționat, fie din sală, fie în mediul online cât si finantatorii, sponsorii, partenerii“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a clubului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
Andreea Beldian, revenire la Phoenix CSU Simona Halep. Echipa din Constanța, la un pas de turneul Final Four al Cupei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii