Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a încheiat colaborarea şi cu Alexandria Nikia McDonald

ro

21 Jan, 2021 00:00 1731 Marime text
  • Baschetbalista din SUA a evoluat în 12 partide pentru Phoenix CSU Simona Halep.
 

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a anunţat că a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului cu o altă jucătoare americană, Alexandria Nikia McDonald.

În vârstă de 22 de ani, aceasta a ajuns la formația de pe litoral în toamna anului trecut și a evoluat în 12 partide pentru Phoenix CSU Simona Halep, nouă în Liga Națională și trei în Cupa României. Anterior, clubul constănţean se despărţisese şi de alte două jucătoare de peste Ocean, Jordan Erin Hawkins şi Denia Davis Stewart. Hawkins (21 de ani) a evoluat pentru gruparea de pe litoral în nouă meciuri (toate în Liga Naţională), în timp ce Stewart (22 de ani) a avut, precum McDonald, 12 partide sub culorile Phoenix CSU Simona Halep.

În clasamentul LNBF, echipa constănţeană ocupă locul 9 (din 12 formaţii), cu 13 puncte (după patru victorii şi cinci înfrângeri), însă Phoenix CSU Simona Halep nu a putut participa la turneul găzduit în această lună de Constanţa, din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntat câteva dintre jucătoarele de pe litoral.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)


Citeşte şi:

Phoenix CSU Simona Halep nu poate participa la turneul de la Constanţa al Ligii Naţionale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii