Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a câştigat şi partida cu CS Rapid Bucureşti

ro

27 Feb, 2021 18:26 3102 Marime text
 
  • Formaţia de pe litoral s-a impus şi de această dată în toate cele patru sferturi.
 
Încă o victorie pentru echipa feminină de bashet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa în Liga Naţională, cu ocazia turneului de la Bucureşti.

După ce, ieri, formaţia de pe litoral a învins CS Agronomia Bucureşti cu 70-49, astăzi, în etapa a 13-a, succesul a venit în faţa CS Rapid Bucureşti, scor 78-43.

Phoenix CSU Simona Halep a câştigat şi de această dată toate cele patru sferturi (25-13, 14-6, 14-13, 25-11), la pauză având un avans de 20 de puncte (39-19).

Pentru echipa de pe litoral au înscris Tierra Henderson - 21p,  Tia Wooten - 17p, Shereen Sutherland - 12p, Anna Kelly - 8p, Bianca Fota - 6p, Bianca Voica-Nagy - 5p, Denisa Fota - 5p, Andreea Beldian - 3p şi Nicoleta Mititelu - 1p.     

Fetele noastre încep să lege din nou victoriile în Liga Națională de baschet feminin!
 
După succesul categoric de ieri, astăzi formația noastră a trecut și Rapid București, într-o manieră care nu lasă loc de nici un comentariu.
 
Dacă în partida contra Agronomiei cap de afiș a fost Anna Caitriona Kelly, astăzi laudele merg către Tierra Henderson și Tia Inez Wooten, care au încheiat meciul cu câte un double-double și cu același coeficient al eficienței, 24.
 
Marcatoare împreună a nu mai puțin de 38 de puncte și cu un total de 26 de recuperări, Tierra și Tia nu le-au dat nici o șansă feroviarelor, față de care, grație acestei victorii, am dublat avansul în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin.
 
Deopotrivă, remarcăm și evoluția celorlalte jucătoare ale formației noastre, fără al căror efort acest succes nu ar fi fost posibil, se arată pe pagina de Facebook a grupării constănţene.

 
Phoenix CSU Simona Halep va susţine ultimul meci de la acest turneu duminică, 28 februarie, de la ora 12.00, cu CS Municipal Alexandria.

Citeşte şi:

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a câştigat meciul cu CS Agronomia Bucureşti

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii