Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a câştigat meciul cu CS Agronomia Bucureşti

ro

26 Feb, 2021 18:21 2836 Marime text
  • Echipa de pe litoral a încheiat în avantaj toate sferturile partidei.

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a jucat astăzi în Liga Naţională, întâlnind în capitală, în etapa a 12-a, CS Agronomia Bucureşti.

Victoria le-a aparţinut fetelor de pe litoral, cu 70-49.

Phoenix CSU Simona Halep a câştigat toate sferturile (15-12, 20-8, 20-17, 15-12), conducând implicit şi la pauză, scor 35-20.

Pentru echipa constănţeană au marcat Anna Kelly - 26p, Tierra Henderson - 16p, Bianca Voica-Nagy - 8p, Shereen Sutherland - 6p, Bianca Fota - 5p, Tia Wooten - 4p, Andreea Beldian - 3p şi Nicoleta Mititelu - 2p.   

După o pauză de aproape două săptămâni în care am transpirat la antrenamente pentru a stabili cât mai repede relațiile de joc în noua formulă, astăzi a venit momentul să arătăm și pe teren rezultatele muncii noastre.
 
La prima vedere avem parte de un adversar accesibil, însă poziția ocupată de Agronomia București în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin poate fi una înșelătoare dacă partida nu este tratată cu maximum de atenție.
 
Tocmai acest lucru îl vom face și noi, cu încrederea că la finalul celor patru reprize ale confruntării de astăzi vom bifa un nou succes. Și asta pentru că ne așteaptă un week-end încărcat la București, o dată cu startul returului în LNBF, în care vom juca trei meciuri în decurs de doar trei zile, a fost mesajul clubului constănţean dinaintea meciului.

 

Prima partidă din returul ediției din acest an a Ligii Naționale la baschet feminin a reprezentat un adevărat galop de sănătate pentru fetele noastre.
 
Așa cum ne așteptam, odată cu trecerea timpului, relațiile de joc dintre noile și vechile jucătoare încep să se sudeze, iar acest lucru s-a concretizat vineri după amiază pe tabela de marcaj.
 
O victorie de moral, care reprezintă pentru noi un nou început, unul în care atacăm marea performanță.
 
Tot la capitolul plusuri, salutăm cu această ocazie și performanța reușită de Anna Caitriona Kelly pentru meciul pe care l-a făcut contra celor de la Agronomia București. Conducătorul nostru irlandez a fost desemnat drept cel mai bun jucător de pe teren, reușind nu mai puțin de 26 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive, grație cărora a încheiat meciul cu o eficiență de 25.
 
Alături de Kelly, la fel de bine s-a exprimat și Tierra Henderson și ne-a complicat astfel calculele în alegerea celui mai bun jucător al partidei.

Experiența acumulată în decursul anilor, dar mai ales valoarea, au făcut ca Tierra să termine meciului de vineri cu 16 puncte înscrise, 5 pase decisive, 8 recuperări și un coeficient al eficienței de 23, s-a postat pe pagina de Facebook a clubului referiztor la confruntarea cu Agronomia.
 
În weekend, Phoenix CSU Simona Halep mai întâlneşte CS Rapid Bucureşti (sâmbătă, 27 februarie, de la ora 16.00) şi CS Municipal Alexandria (duminică, 28 februarie, de la ora 12.00).

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii