Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrec la „Hollywood“ Antrenorul Tudor Pantaze a primit cadou, la nunta sa de argint, promovarea echipei Axiopolis Cernavodă II

ro

18 Jun, 2017 13:11 9127 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă II a promovat în Liga a 5-a a judeţului Constanţa, după ce a câştigat meciul din ultima etapă, a 30-a, a ediţiei 2016/2017, din Liga a 6-a, seria Nord, scor 6-0 pe teren propriu cu Viitorul Cuza Vodă.

Golurile au fost marcate de Sârbu (4), Dumitrescu şi Petcu. Antrenorul Tudor Pantaze a folosit următorea formula de start: Mihai Pantaze - Andrei Buzulică, Mario Sasu, Vali Hristu, Liviu Târşa - Gabriel Stanciu, David Şerban, Cosmin Dumitrescu, Adrian Petcu - Alexandru Sârbu (golgeterul echipei), Silviu Cumpănaşu. Rezerve au fost Cătălin Chisoi, Mădălin Maftei, Marian Oancea, Vasile Ion şi Marian Amariei.

Partida a fost devansată faţă de restul meciurilor rundei, întrucât, astăzi, antrenorul Tudor Pantaze marchează, la un restaurant din Cernavodă, „Hollywood“, nunta de argint, sărbătorind 25 de ani de căsnicie fericită alături de soţia sa, Laura.

Promovarea în Liga a 5-a este, astfel, cel mai frumos cadou al echipei pentru evenimentul fericit din viaţa lui Tudor Pantaze, care le mulţumeşte şi celor de la Viitorul Cuza Vodă, pentru că au fost de acord să se devanseze partida.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Barbu marian 18 Jun, 2017 20:10 La mulți ani cu multă sănătate d-nu Antrenor Pantaze😉🍷
  • bobby 18 Jun, 2017 14:30 Felicitari Tudore ai dat peste nas multora