Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Grigoraş - „Jocul cu Metalul Buzău, cel mai important pentru SSC Farul”

ro

19 Oct, 2017 14:26 2178 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 3-a SSC Farul Constanţa (locul patru în seria secundă) joacă sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare cu Metalul Buzău, formaţia de pe locul doi.

Antrenorul principal al echipei constănţene, Petre Grigoraş, este optimist înaintea confruntării.

„Jucăm pe un teren sintetic, care nu ne convine, iar în precedenta ocazie când am evoluat pe o astfel de suprafaţă, cu Progresul 1944 Spartac, a fost un eşec total pentru noi. Să sperăm însă că nu se va mai întâmpla niciodată aşa ceva, am luat acel meci ca pe un accident. Metalul Buzău e un adversar greu, neînvins până acum şi vrea să promoveze şi el. Cred că e cel mai important joc al nostru din acest sezon. Am încredere însă în echipă şi simt că vom câştiga“, a spus Grigoraş.


Tehnicianul constănţean s-a arătat nemulţumit că jucătorul nigerian Konyeha Godwin Onyeka a primit o sumă pentru rezilierea contractului, în vreme ce restul jucătorilor nu au încasat salarii până acum.

„Eu nu i-aş fi dat niciun ban. Din contră, ar fi trebuit penalizat pentru cum s-a comportat. A fost o alegere proastă, a mea, prin faptul că am acceptat să vină la echipă, şi a conducerii clubului, că i-a achitat acei bani“, a arătat Grigoraş.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii