Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Buduru, noul administrator Astra Oil Prod a deschis un punct de lucru în Portul Constanța

ro

06 Oct, 2020 00:00 4869 Marime text

 
  • În prezent, Petre Buduru este unul dintre conducătorii clubului de fotbal Astra Giurgiu.
  • Buduru l-a înlocuit pe Costel Bădiceanu ca administrator al SC Astra Oil Prod SRL.
  • Fostul fotbalist va deține 5.025 de părți sociale în SC MTK Auto Sport SRL. 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 4 septembrie 2020 a asociatului unic al Astra Oil Prod SRL, firmă care are sediul în Constanța.

Asociatul unic al firmei este constănțeanul Petre Buduru, fost mare fotbalist, una dintre legendele FC Farul, club la care a activat și ca președinte. În prezent, este unul dintre conducătorii Astrei Giurgiu. Buduru a decis:
1. Revocarea mandatului de administrator al lui Costel Bădiceanu (persoană cu domiciliul în Constanța). Mandatul încetează cu data de 4 septembrie 2020, cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv.
2. Numirea în funcția de administrator al societății a lui Petre Buduru. Acesta va îndeplini mandatul pe perioadă nelimitată, asigurând atât conducerea societății, cât și reprezentarea ei în relațiile cu terții, având puteri depline începând cu 4 septembrie 2020 și toate drepturile și obligațiile prevăzute de lege și de actul constitutiv. Petre Buduru are dreptul de a delega din atribuțiunile sale altor persoane, chiar și terțe.
3. Deschiderea unui punct de lucru în Constanța, teren domeniu public situat în Portul Constanța. 
De la 94% la 100% în MTK Auto Sport    
Totodată, în Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a asociaților MTK Auto Sport SRL, societate și ea cu sediul în Constanța.
Asociații societății erau Petre Buduru și Mihaela Daniela Navala, din Constanța. În MTK Auto Sport, Petre Buduru deținea 94% din capitalul social, iar Mihaela Daniela Navala - 6%.
În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociata Mihaela Daniela Navala a tuturor părților sociale pe care le deține la MTK Auto Sport, respectiv 266 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 2.660 de lei - reprezentând 6% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 6%, către asociatul Petre Buduru, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.
A devenit asociat unic
Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 2.660 de lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Mihaela Daniela Navala pierde calitatea de asociat, iar Petre Buduru va căpăta statut de asociat unic în cadrul societății MTK Auto Sport.
Articolul 1.4. Cedenta, Mihaela Daniela Navala, transmite, iar cesionarul, Petre Buduru, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.

Administrator pe perioadă nelimitată 

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 50.350 de lei, divizat în 5.035 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Petre Buduru - 5.025 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 50.350 de lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a Mihaelei Daniela Navala. Societatea va fi administrată de către Petre Buduru pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Societatea Astra Ecopetrol Petre Buduru a căpătat statut de asociat unic și administrator

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii