Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:42 24 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Buduru a cesionat jumătate dintre părțile sociale pe care le deține în societatea Astra Oil Prod

ro

11 Jun, 2021 00:00 2139 Marime text

 
  • Petre Buduru a decis să cesioneze către Ciprian Hanganu zece dintre cele 20 de părți sociale pe care le deține în Astra Oil Prod.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia nr. 1 / 5 aprilie 2021 a asociatului unic al societății Astra Oil Prod SRL, fostul fotbalist, în prezent oficial de club, Petre Buduru. Acesta este una dintre legendele FC Farul Constanța, club la care a activat și ca președinte.
 
Domiciliat în Constanța, Petre Buduru a decis să cesioneze către Ciprian Hanganu (domiciliat în orașul Ovidiu) zece dintre cele 20 de părți sociale pe care le deține în Astra Oil Prod (părți sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social). Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a acestora, respective 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 100 de lei.
 
Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 200 lei, divizat în 20 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel:

- Petre Buduru: 10 părți sociale în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 50%;

- Ciprian Hanganu: 10 părți sociale în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 50%. 
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Petre Buduru, noul administrator
Astra Oil Prod a deschis un punct de lucru în Portul Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii