Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 30 de copii au participat, la Constanţa, la „Cupa Iepuraşilor“ la mini-volei (galerie foto)

ro

01 Apr, 2018 09:21 1532 Marime text
ACS Academia de Volei Tomis Constanţa a organizat „Cupa Iepuraşilor“ la minivolei, pe terenul din cadrul bazei sportive a facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Ovidius Constanţa.

Au participat 32 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, sub coordonarea antrenoarelor Academiei de Volei Tomis Constanţa, Marinela Koseoglu şi Mihaela Isac, şi a patru studenţi de la FEFS.

Toţi copiii au primit diplome, medalii şi câte un cadou de la Iepuraş.

S-a reuşit astfel, mulţumită tuturor celor care ne-au acordat suportul, atât material, cât şi uman, atingerea obiectivelor: obişnuirea copiilor cu spiritual întrecerilor sportive, sudarea relaţiilor în cadrul echipei şi sporirea gradului de concentrare în timpul efortului. Trebuie să le mulţumim pentru sprijin Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea Ovidius, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Auchan, Decathlon, Primăriei Murfatlar, ACS Academia de Volei Tomis Constanţa şi nu în ultimul rând părinţilor, pentru răbdarea şi grija faţă de copii, au precizat organizatorii, care au menţionat că detalii despre înscrierea în Academia de Volei Tomis Constanţa se pot obţine de la Florin Voinea (0722.325.996).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii