Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.500 de participanţi s-au bucurat, la Mamaia, de festivalul TriChallenge (galerie foto)

ro

12 Sep, 2016 00:00 1701 Marime text
Ediţia a opta a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est şi din Balcani, TriChallenge, s-a desfăşurat sâmbătă, la Mamaia. 
 
Peste 1.500 de participanţi din mai mult de zece ţări au înotat, au pedalat şi au alergat, în cadrul unui adevărat festival sportiv, care a avut trei componente: competiţia dedicată amatorilor şi sportivilor profesionişti la Super Ligă, TriKids - aquatlon şi duatlon pentru copii şi Crosul de seară - „Beach Run“.
 
A devenit deja o tradiţie ca TriChallenge Mamaia să încheie seria competiţiilor de triatlon de şosea din cadrul circuitului Federaţiei Române de Triatlon (Romanian Triathlon Series), iar evenimentul de la Mamaia a fost Grand Final. Înotul s-a desfăşurat în mare, în condiţiile în care vremea a ţinut cu organizatorii şi cu cei care au participat.
 
TriChallenge Mamaia 2016 a avut un fond total de premiere de aproximativ 30.000 de lei, jumătate din această sumă fiind alocată premiilor în bani, pentru categoriile open. La competiţie a luat parte şi campioana constănţeană Antoanela Manac, cea care a câştigat proba sprint (750 m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare).

Sursa foto: Facebook (Răzvan Florea, Antoanela Manac, Claudiu Marcu, Trichallenge 2016) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii