Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru meciul din Cupa României FC Viitorul - Astra Giurgiu, se găsesc bilete numai la peluze

ro

24 Mar, 2017 00:00 3139 Marime text
Stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte joi, 30 martie, de la ora 21.00, meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. 
 
Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona începând de astăzi, de la ora 10.00, dar numai la peluze, la preţul de 10 lei. Restul locurilor sectoarelor din tribunele I şi II nu sunt disponibile, fiind ocupate de către persoanele care au achiziţionat abonamente pentru meciurile oficiale din ediţia 2016/2017 a Ligii 1 şi abonamente promoţionale pentru meciurile din play-off. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. 

Transport pentru suporteri 

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (30 martie), începând cu ora 19.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sâmbătă, amical cu Unirea Slobozia 

Pentru că Liga 1 este întreruptă din cauza meciului pe care Naţionala României îl va susţine împotriva Danemarcei, FC Viitorul şi-a programat un meci de verificare în weekend. Formaţia pregătită de Gheorghe Hagi va întâlni echipa de Liga a 3-a Unirea Slobozia, partida fiind programată mâine, de la ora 11.00, pe unul dintre terenurile din Complexul Academiei Hagi. Constănţenii nu vor putea conta în acest joc pe Romario Benzar (convocat la reprezentativa mare a României), dar nici pe Arpad Tordai, Alexandru Cicâldău, Dragoş Nedelcu, Virgil Ghiţă, Tiberiu Căpuşă, Carlo Casap, Andrei Ciobanu şi Florin Coman (toţi convocaţi la lotul de tineret).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii