Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru HC Dobrogea Sud, urmează meciul cu Minaur Baia Mare. Duel la Constanța, în weekend

ro

07 Oct, 2021 00:00 2293 Marime text
 
 
  • Echipa de pe litoral se află pe locul cinci în clasament, cu nouă puncte în patru meciuri.  
 
După trei victorii în tot atâtea meciuri în Liga Națională de handbal masculin, pentru HC Dobrogesa Sud Constanța urmat primul eșec stagionl, pe terenul campioanei și liderului actual al clasamentului, Dinamo București, care și-a luat astfel revanșa pentru înfrângerea din Supercupa României.
 
După acest meci, HCDS va juca din nou în campionat duminică, 10 octombrie, când va întâlni la Constanța, de la ora 11.00, Minaur Baia Mare, în etapa a șasea (în direct la TVR2). Formația de pe litoral se află pe locul cinci în clasament, cu nouă puncte în patru meciuri, dar are două meciuri în minus față de Dinamo, liderul cu punctaj maxim al clasamentului. Minaur ocupă poziția a patra, cu 12 puncte în cinci meciuri.
 
„Delfinii joacă din nou acasă în campionat și te așteptăm să fii alături de #FamiliaHCD. Meciul se va desfășura cu doar 50% din capacitatea sălii, iar acces au doar persoanele vaccinate (minimum 10 zile de la încheierea schemei de vaccinare) și cele trecute prin boală (minimum 15 și maximum 180 de zile de la infectarea cu Covid-19). Ne vedem la sală. Împreună, spre o noua victorie acasă. Hai, Constanța!“, este mesajul HCDS.
 
După partida cu Minaur, echipa constănțeană întâlnește pe litoral CSA Steaua (locul 2, cu 12 puncte în patru meciuri), în restanța din etapa a patra programată joi, 14 octombrie (în direct la TVR1). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Citește și:
 
Campioana își ia revanșa
Dinamo București - HC Dobrogea Sud 30-22
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii