Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedro Celestino, gol pentru SSC Farul Constanța în amicalul cu ȚSKA Moscova Under-21 (galerie foto)

ro

09 Feb, 2019 12:36 2795 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a disputat un nou meci amical în stațiunea Lara din Turcia, întâlnind echipa Under-21 a clubului ȚSKA Moscova.

Victoria i-a revenit formației ruse, scor 3-2.

Golurile SSC Farul au fost marcate de nou venitul Pedro Celestino (din penalty) și de Momodou. Condusă cu 1-0, formația constănțeană a revenit și a preluat conducerea cu 2-1 (scor cu care s-a încheiat prima repriză), dar a cedat după pauză. În partea secundă, Păun a ratat o lovitură de pedeapsă.  

În vârstă de 32 de ani, portughezul Pedro Celestino a jucat în țara sa la echipe precum Sporting, Estoril sau Belenenses, iar în România a activat la CFR Cluj.

SSC Farul a început meciul cu: Avram - Antoche, Ispas, Sabangeanu, Doumbia, Neciu, Pedro Celestino, Fotescu, Diogo Rosado, Moise, Momodou Ndiaye.

Rezerve: M. Popa - Arif Demir, Iani, Pacionel, Șandru, Păun, T. Moldovan, C. Zanfir, Cătălin Doman, Juncu.

Partida cu ȚSKA Moscova Under-21 a fost a treia disputată de echipa constănțeană în Antalya, jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș și Marian Dinu pierzând și celelalte două confruntări: 1-3 (gol Păun) cu Velez Mostar (Bosnia - Herțegovina) și 0-2 cu FC Kazanka Moscova (Rusia).   

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii