Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe primul loc la S-Rugby mixt Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, calificată la faza de zonă (galerie foto)

ro

29 Feb, 2016 00:00 2343 Marime text


Sala de Sport „Elena Frîncu“ din Cumpăna a găzduit competiţia „Olimpiada Gimnaziilor“, ediţia 2015-2016, faza judeţeană la S-Rugby mixt, o competiţie organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.


 
Au participat peste 50 de copii, de la patru echipe din judeţul Constanta (Cumpăna, Ovidiu, Mangalia şi Şcoala 22). Echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, pregătită de Nicolae Dinculescu şi Florin Băcioiu, s-a clasat pe primul loc, calificându-se astfel la faza de zonă a competiţiei, de la Galaţi. Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, si viceprimarul Neagu Florin au ţinut să felicite personal echipa Liceului „Nicolae Dumitrescu“ şi să-i ureze succes în etapa următoare.
 

„Este o întrecere de bun augur. Toate cele patru formaţii care au participat au evoluat bine. Chiar dacă a început de curând, echipa Şcolii 22 s-a mişcat şi ea foarte bine. Bătălia era între noi şi Ovidiu. Cu o săptămână în urmă, noi pierduserăm în faţa lor, la Ovidiu, în meci de calificare, dar acum am câştigat“, a declarat Florin Băcioiu.


Sursa foto: Cumpăna News
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii