Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe lângă Cristi Ganea, Cosmin Contra l-a convocat la Naţională de la FC Viitorul şi pe golgheterul George Ţucudean

ro

05 Oct, 2017 00:00 2216 Marime text
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, l-a convocat şi pe golgheterul FC Viitorul, George Ţucudean, pentru meciurile cu Kazahstan (5 octombrie) și Danemarca (8 octombrie), din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.
 
Ţucudean a fost chemat la lot în locul lui Bogdan Stancu, cel care, accidentat, a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia. Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Stancu a suferit o contuzie puternică la șoldul drept, iar în urma unui examen medical amănunțit, staff-ul tehnic, împreună cu cel medical, au discutat cu jucătorul și au ajuns la concluzia că acesta nu va putea fi apt pentru cele două partide. Țucudean devine cel de-al doilea jucător al Viitorului convocat la lotul național pentru această acțiune, după Cristi Ganea. George Țucudean este golgheterul la zi al Ligii 1, cu şase goluri, la egalitate cu Laurențiu Buș, Alexandru Tudorie și Paul Batin.
FC Viitorul are doi reprezentanţi şi la lotul Under-21 al României, care, vineri, 6 octombrie, va întâlni în deplasare (la Lugano) Elveţia, de la ora locală 19.00, în grupa 8 de calificare la Euro 2019. Este vorba de fundaşul Virgil Ghiţă şi de mijlocaşul Alexandru Cicâldău.
 
În acest moment, clasamentul seriei este următorul: 1. România - 7p, 2. Elveţia - 4p, 3. Portugalia - 3p, 4. Bosnia-Herţegovina - 3p, 5. Ţara Galilor - 3p, 6. Liechtenstein - 0p.
 
Ieri a fost ziua de naştere a unuia dintre antrenorii secunzi ai FC Viitorul, Cătălin Anghel, iar clubul i-a transmis un mesaj de felicitare. „La mulți ani, Cătălin Anghel! Antrenorul Cătălin Anghel își sărbătorește astăzi (n.r. ieri) ziua de naștere, prilej pentru colectivul clubului campion să-i ureze multă sănătate, fericire, împliniri și putere de muncă!“, a fost postat pe pagina de Facebook a FC Viitorul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii