Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine va avea de înfruntat Simona Halep la Indian Wells

ro

23 Feb, 2019 15:18 2546 Marime text
Simona Halep a revenit în ţară, după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, şi va lua o scurtă pauză, înainte de participarea la Indian Wells, unde a cucerit trofeul în 2015, informează digisport.ro.

Odihna este ceea ce îi trebuie fostului lider mondial, care vine după o perioadă intensă, cu meciuri dificile în Fed Cup, la Doha, unde a ajuns în finală, şi la Dubai.

Mai ales că turneul din categoria Premier Mandatory, care va avea loc între 4 şi 17 martie şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport, va fi unul care va strânge toată crema tenisului mondial feminin.

Halep se va număra printre favoritele turneului, dar cap de serie numărul 1 va fi Naomi Osaka. Nipona, care ocupă în prezent primul loc în ierarhia mondială, este şi deţinătoarea titlului în California, unde premiile totale sunt de aproape 8 milioane de euro.

În funcţie de rezultatul finalei de la Dubai, dintre Petra Kvitova şi Belinda Bencic, constănţeanca va fi favorită 2 sau 3 la Indian Wells. Printr-o victorie, cehoaica va urca pe poziţia a doua în clasamentul WTA şi va fi al doilea cap de serie la turneul american.

De pe tabloul principal nu va lipsi nici Serena Williams, cea care, anul trecut, a revenit în circuit după ce a născut chiar la Indian Wells. Americanca va fi cap de serie numărul 10.

În primii 10 capi de serie se vor mai regăsi, în ordine, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Angelique Kerber şi Aryna Sabalenka.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii