Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce stadion va disputa SSC Farul Constanţa meciul din Liga a 2-a contra Academicii Clinceni

ro

14 Aug, 2018 00:00 4473 Marime text
În condiţiile în care stadionul „Farul“ din Constanţa rămâne în continuare neomologat pentru Liga a 2-a, SSC Farul a trebuit să stabilească altă arenă pentru partida din etapa a 3-a a Ligii a 2-a, considerată pe teren propriu, cu Academica Clinceni.
 
Au existat două variante: arena „Ion Comşa“ din Călăraşi (cea pe care joacă în Liga 1 Dunărea Călăraşi) şi stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, cel pe care „marinarii“ au disputat şi partida de debut în campionat, cu ACS Poli Timişoara, câştigată cu 4-1.
 
Oficialii SSC Farul au precizat că beneficiau din nou de înţelegerea lui Gică Hagi, pentru stadion, dar s-au lovit de problema locurilor de cazare pentru Academica Clinceni, greu de găsit în perioadă de faţă pe litoral. În aceste condiţii, Ovidiu a căzut, rămânând varianta Călăraşi (care a fost şi postată pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, la delegări), meciul SSC Farul - Academica Clinceni urmând a se juca pe arena „Ion Comşa“ sâmbătă, 18 august, de la ora 11.00. Pentru varianta de stadion Ovidiu, ziua de desfăşurare a partidei era duminică, de la aceeaşi oră 11.00. 
 
Sursa foto: Facebook (Dunărea Călăraşi)     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii