Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alte medalii pentru gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu, din Constanţa, la FOTE (galerie foto)

ro

26 Jul, 2019 12:18 3008 Marime text
La Festivalul Olimpic al Tineretului Europrean, întrecere găzduită de Baku (Azerbaidjan), gimnastele constănţene (de la CS Farul) Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au participat şi în finală la individual compus.

Ioana Stănciulescu a ocupat locul patru, cu 52.100 puncte, în vreme ce Silvia Sfiringu a fost a şaptea, cu 50.650 puncte.

Astăzi, de la ora 13.00, cele două intră în lupta pentru medalii şi în finalele pe aparate, primele evoluţii fiind cele de la paralele şi sărituri. Ioana va concura în ambele finale, iar Silvia la sărituri.

Cele două fariste vor evolua şi în finale de la sol, iar Silvia Sfiringu şi la bârnă.

La FOTE, România a cucerit medalia de argint pe echipe, în componenţa Antonia Duță, Silvia Sfiringu și Ioana Stănciulescu ((antrenori, Nicolae Forminte - din Constanţa și Liliana Cosma).

Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu au fost descoperite şi pregătite până au ajuns la lot de Clemenţa Garabet. La formarea campioanei europene Ioana Strănciulescu au contribuit, în afară de Clemenţa Garabet, şi Olga Didilescu, şi soţii Nicolai (Dana şi Remus), şi Ciprian Creţu (în diverse etape, fie la club, fie la lotul naţional). La Deva, Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu sunt antrenate de un colectiv tehnic coordonat de Nicolae Forminte şi din care face parte şi Florin Uzum.

UPDATE:

Ioana Stănciulescu a obţinut medalia de bronz la paralele.

La finalul unui exercițiu executat frumos și curat, Ioana Stănciulescu a câștigat medalia de bronz în finala de la paralele, la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Felicitări, Ioana!, se rată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.  


Aceeaşi medalie, bronz, a obţinut şi Silvia Sfiringu, la sărituri, finală în care Ioana a terminat pe poziţia a cincea.

Surs foto: Facebook (Federaţia Română de Gimnastică) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii