Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cai mari pe FC Viitorul Trabzonspor îl vrea pe Gică Hagi. Ce spune „Regele“

ro

07 Dec, 2015 00:00 1538 Marime text


FC Viitorul a revenit pe locul doi în clasamentul Ligii 1, graţie unei noi victorii în deplasare şi înfrângerii suferite, 0-3 pe teren propriu cu FC Botoşani, de vicelidera dinaintea etapei a 21-a, Pandurii Tg. Jiu.
 
Sâmbătă, FC Viitorul a câştigat cu 2-1 (Cernat 21 - din penalty, 47 / Zicu 42) în fieful echipei ACS Poli Timişoara, jucătorii pregătiţi de Gică Hagi ajungând la a 11-a victorie şi continuându-şi parcursul remarcabil în campionat, cu o medie de două goluri pe meci! FC Viitorul a jucat cu: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea (66 Mitrea) - Achim, I. Filip, Aganovic - Nicoliţă, Cernat (81 Ţîru), Fl. Tănase (72 Chiţu). ACS Poli Timişoara (antrenor, Florin Marin) a folosit echipa: Kirschstein - Belu, Luchin, Cânu, D. Popescu - Fernando Llorente, Ov. Popescu (78 Sarmov) - Zicu (72 Rufino), Javi Hernandez (62 Bărnuţ), Curtean - Elek.

Au ajuns la 40 de puncte

Cernat a înscris primul său gol dintr-un penalty acordat de arbitru pentru un henţ al lui Belu în careu, decizie contestată însă de gazde. La a doua reuşită, căpitanul Viitorului a fructificat pasa excelentă a lui Nicoliţă. În minutul 25, la 1-0 pentru Viitorul, Poli a avut o bară, prin Elek. Succesul de la Timişoara a ridicat la 40 numărul punctelor obţinute de FC Viitorul până acum, în urma a 11 victorii şi a şapte egaluri.

„Ne putem gândi la mai mult“

„Băieţii joacă foarte bine colectiv şi respectă principiile de bază. În acest moment, ne putem gândi la mai mult, şi la titlu, de ce nu, pentru că am arătat că suntem o echipă bună. Am luat trei puncte dintr-o deplasare grea, contra unei echipe valoroase, care era în formă şi juca bine acasă. Faţă de alte meciuri, am avut mai puţine ocazii, dar am luptat mai mult. Am jucat mai mult la rezultat. În continuare, important e să ne pregătim la fel de bine şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Acum, fericirea e foarte mare, dar mâine o luăm de la capăt. Suntem 99% în play-off“, a spus Hagi, car a stârnit interesul echipei turce Trabzonspor.
 
„Vom vedea, nu ştiu, nu pot să spun ce va fi mâine. Am un proiect foarte bun, de care mi-e greu să mă despart, dar nu poţi să spui nu niciodată, chiar dacă e vorba de clubul meu. Vom vedea. Cred că, uşor-uşor, am început să fiu şi eu antrenor şi vin ofertele“, a comentat „Regele“ interesul turcilor faţă de el.    
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii