Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 21 decembrie, Moş Crăciun va pedala prin Constanţa. Pe ce traseu îl puteţi vedea

ro

12 Dec, 2019 00:00 2614 Marime text

Ediţia a opta a evenimentului „Moş Crăciun pe bicicletă” organizat de Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa şi Tomis Bike Constanţa cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, va avea loc sâmbătă, 21 decembrie.  
 
„De opt ani în Constanţa, Moş Crăciun vine nu cu sania trasă de reni, ci pe bicicletă. Este un eveniment care ne este extrem de drag. Prin acest eveniment încercăm să le aducem zâmbetul pe buze celor mici şi mari şi să îi îndemnăm către sport“, a declarat Victor Bănescu.
 
Colindul pe doua roţi porneşte sâmbătă, 21 decembrie, la ora 11.30 din fata Casei de Cultură, plecarea fiind jumătate de oră mai târziu, pe traseul: Casa de Cultură - Bd. 1 Decembrie 1918 - Bd. 1 Mai (se ocoleşte parcul de la Gară) - Bd. Ferdinand - stânga str. Mircea cel Bătrân - stânga Parcul Oleg Danovski, unde se vor împărţi bomboane şi baloane - se continuă deplasarea pe str. Mircea cel Bătrân - Bd Tomis - Parcul Tomis 2 - dreapta pe Bd Alexandru Lăpuşneanu - intrare în parcul de la City Park pe lângă Mall - ieşire din parc pe la rondul de la Dobrogea - stânga pe Bd Aurel Vlaicu - sosire la VIVO Constanţa, unde se va intra în mall, pentru a împărţi bomboane şi baloane copiilor.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii