Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, în pregătire cu lotul naţional Under-19

ro

24 May, 2021 00:00 3355 Marime text
  • Stagiul se va derula la Izvorani, în perioada 25 - 30 mai şi se va încheia cu două amicale contra Poloniei.
  • Unul dintre antrenorii secunzi ai lotului naţional este Enis Murtaza, de la HCDS.
  • România se află în grupa B şi va lupta cu Letonia, Luxemburg și Azerbaidjan pentru promovarea în eşalonul superior.
 
Academia HC Dobrogea Sud Constanţa continuă să alimenteze cu jucători loturile naţionale ale României. Selecţionata Under-19 se pregătește pentru calificarea în prima grupă valorică a handbalului juvenil continental şi efectuează un nou stagiu de pregătire, la care au fost convocaţi şi patru handbalişti constănţeni.  
 
După cantonamentul din luna aprilie, de la Turnu Severin, lotul național de juniori 2002-2003 se va afla acum în pregătire la Izvorani, reprezentanţii HCDS la această acţiune fiind jucătorii Gabriel Preda, Ionuț Stănescu, Andrei Bruj și Robert Soare, dar şi antrenorul Enis Murtaza, secund al reprezentativei tricolore. Stagiul se va derula în perioada 25 - 30 mai şi se va încheia cu două amicale contra Poloniei, programate pe 28 şi 29 mai, în fiecare zi de la ora 11.00.  
 
„Încercăm să facem astfel de acțiuni în fiecare lună, să nu avem perioade lungi de pauză. Pentru a fi cât mai bine pregătiți la ora turneului de calificare, avem nevoie de meciuri internaționale”, a declarat Enis Murtaza, potrivit site-ul oficial al clubului constănţean. „Ne bucurăm că avem patru juniori convocați și că Enis Murtaza este antrenorul secund al echipei naționale. Este o confirmare a muncii noastre. Ea vine după performanța juniorilor 3, care s-au calificat la turneul final al Campionatului Național. Academia noastră își face treaba și suntem încrezători că acești handbaliști vor crește în valoare și vor juca la cel mai înalt nivel”, a spus şi preşedintele HCDS, Ionuţ Stănescu, conform sursei citate.
 
După cantonamentul de la Izvorani, pentru tinerii tricolori vor urma alte două stagii de pregătire, obiectivul fiind o pregătire cât mai bună pentru meciurile de calificare în grupa valorică A, categoria Under-19. În acest moment, România se află în grupa B şi va lupta cu Letonia, Luxemburg și Azerbaidjan pentru câştigarea turneului şi promovarea în eşalonul superior.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Handbal)
 
Citeşte şi:
 
Dueluri România - Serbia la handbal. Din lotul tricolor au făcut parte şi şase tineri de la HC Dobrogea Sud Constanţa

Juniorii III de la HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii