Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru convocări la echipa naţională FC Viitorul II are meci, astăzi, la Ovidiu, în Liga a III-a

ro

03 Oct, 2015 00:00 946 Marime text
Echipa de Liga a III-a FC Viitorul II are astăzi meci pe teren propriu, jucând pe stadionul „Orăşenesc“ din Ovidiu partida cu Unirea Slobozia, din etapa a şasea a seriei secunde a campionatului. Disputa începe la ora 15.00. În cele cinci partide disputate până acum, gazdele au înregistrat o victorie, un egal şi trei înfrângeri, totalizând patru puncte, în vreme ce formaţia ialomiţeană are şapte puncte în patru meciuri, după două succese şi o remiză.

Partidă oficială cu Luxemburg

Patru jucători de la clubul FC Viitorul, Robert Hodorogea, Răzvan Marin, Dragoș Nedelcu și Bogdan Mitache, au fost convocați de selecționerul lotului național de tineret, Cristian Dulca, pentru meciul oficial din preliminariile Campionatului European U-21, din deplasare, cu Luxemburg, programat pe 9 octombrie (ora 18.00, Differdange). Cei patru fotbalişti se vor prezenta în cantonamentul reprezentativei, de la Buftea, pe 4 octombrie, la ora 12.00.
 
După meciul din Luxemburg, Mitache va rămâne în cantonamentul tricolorilor mici, pentru meciul amical, din 13 octombrie, cu echipa similară a Poloniei, programat la Bialystok, de la ora 17.00. Hodorogea, Marin și Nedelcu vor reveni la Constanța după meciul din Luxemburg pentru a pregăti, alături de coechipierii de la FC Viitorul, partida din sferturile Cupei Ligii Adeplast cu Astra Giurgiu (15 octombrie, ora 18.15, stadion Central Ovidiu).
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii