Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida se joacă joi De astăzi, se pun în vânzare biletele la meciul din Cupa Ligii FC Viitorul - Astra

ro

14 Oct, 2015 00:00 1122 Marime text


Biletele la meciul din sferturile Cupei Ligii FC Viitorul - Astra Giurgiu se pun în vânzare de astăzi, partida fiind programată joi, 15 octombrie, de la ora 18.15, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu.
 
Tichetele de intrare la meci costă 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Biletele se achiziţionează din următoarele puncte: astăzi şi mâine - între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotelul GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurantul Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu. Joi, între orele 16.00 şi 19.30, biletele se găsesc la casele de la stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16.15 - 17.45, în ziua disputării meciului, pentru a se evita aglomeraţia la intrările tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special amenajate (nu prin turnichete). FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadionul central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca joi (15 octombrie), din 15 în 15 minute, începând cu ora 16.15. Ultimul transport va pleca la ora 17.30. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
„Întâlnim o echipă cu un lot şi cu un potenţial foarte bune, dar vrem să trecem de acest tur al competiţiei. Trebuie să respectăm Astra, însă până la un anumit punct. Trebuie să fim noi, să avem spiritul nostru şi să încercăm să facem un meci bun. Nu avem altă variantă decât victoria. Putem depăşi Astra. Va fi un duel interesant şi un test important pentru noi în perspectiva campionatului“, a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gică Hagi. 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii