Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida FC Farul - Rapid Bucureşti a fost reprogramată

ro

01 Sep, 2015 00:00 1679 Marime text
Meciul de fotbal FC Farul - Rapid Bucureşti, din etapa secundă a Ligii a 2-a, seria întâi, a fost reprogramat pentru duminică, 6 septembrie, de la ora 19.00. Iniţial, partida trebuia să se joace sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11.00 (la fel ca restul confruntărilor rundei), însă fanii celor două adversare şi-au exprimat dorinţa ca partida să fie mutată a doua zi, astfel încât suporterii să poată ajunge în timp util la meci, după ce vineri, 4 septembrie, vor asista, la Budapesta, la confruntarea Ungaria - România, din preliminariile Euro 2016, meci care începe la ora locală 20.45. Federaţia Română de Fotbal a luat act de dorinţa fanilor şi, după consultări cu cele două cluburi, ieri a anunţat că partida a fost reprogramată pentru data de 6 septembrie, de la ora 19.00.

„Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte să creeze cele mai bune condiţii pentru suporteri, astfel că fanii celor două echipe din Liga 2, FC Farul Constanţa şi Fotbal Club Rapid, care au anunţat că vor face deplasarea la Budapesta, la meciul Ungaria - România, vor putea asista şi la confruntarea cluburilor favorite din campionat. FRF îi aşteaptă pe fanii celor două cluburi în număr cât mai mare atât la Budapesta, pe 4 septembrie, alături de prima reprezentativă, în drumul spre Campionatul European, cât şi la Constanţa, pe 6 septembrie, la partida Farul - Rapid din eşalonul secund“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

În clasament, Rapid se află pe locul întâi, după ce a câştigat cu 3-0 în Giuleşti partida din runda inaugurală, cu CS Baloteşti, în vreme ce Farul, care a pierdut, scor 0-2, confruntarea de pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ, ocupă poziţia a 11-a (din 13 echipe).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii