Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida cu Viitorul Axintele e programată astăzi, de la ora 17.30 De ce nu joacă Băjan şi Niţescu în meciul de Cupă al Farului

ro

27 Aug, 2013 00:00 2187 Marime text
FC Farul susţine astăzi primul meci oficial al sezonului 2013/2014, întâlnind în deplasare, în Cupa României (faza a  IV-a), de la ora 17.30, echipa ialomiţeană Viitorul Axintele (Liga a III-a). Antrenorul Farului, Ion Răuţă, nu se va baza sigur pe doi fotbalişti, fundaşii dreapta Costel Niţescu şi Robert Băjan. Primul se resimte după partida amicală cu Unirea Slobozia, în vreme ce Băjan este apt de joc, însă Răuţă a luat decizia de a nu-l folosi, întrucât la meciul de debut al Farului în Liga a II-a, pe 7 septembrie, de pe terenul Gloriei Buzău, nu va evolua, fiind convocat în acea perioadă la lotul naţional Under-19 (jucători născuţi după 1 ianuarie 1995). Reprezentativa are o acţiune între 2 şi 10 septembrie, care cuprinde, la Bucureşti, şi două partide amicale cu Elveţia (pe 6 şi 8 septembrie). Cum disputa cu Viitorul Axintele este şi o (nouă) repetiţie pentru campionat, Ion Răuţă încearcă altă variantă pentru postul de fundaş dreapta în perspectiva duelului cu Gloria Buzău. „Viitorul Axintele a încheiat sezonul trecut al Ligii a III-a pe prima poziţie, detaşat, dar nu a promovat întrucât a fost penalizată cu nouă puncte. Nu e un adversar de neglijat, de aceea tratăm meciul cu toată seriozitatea”, a declarat Ion Răuţă. În faza precedentă a Cupei, echipa ialomiţeană a eliminat formaţia CSM Rm. Sărat, după o victorie cu 2-0, iar în turul II a învins Rapid Feteşti (1-0).    

Mihai Terzi, vicepreşedinte

Farul şi-a întărit structura de conducere prin cooptarea în funcţia de vicepreşedinte a lui Mihai Terzi, care s-a despărţit de Săgeata Năvodari, unde a fost director sportiv. „Am venit să pun umărul la Farul. Cu toţii ne dorim ca echipa fanion a litoralului să revină acolo unde îi e locul”, a spus Terzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii