Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida cu FC Botoşani se joacă sâmbătă, la Constanţa Farul nu se mulţumeşte cu un egal în meciul cu liderul Ligii a 2-a (galerie foto)

ro

29 Mar, 2013 00:00 4342 Marime text
FC Farul întâlneşte sâmbătă, la Constanţa, de la ora 11.00, echipa FC Botoşani, liderul clasamentului Ligii a 2-a. Meciul contează pentru etapa a 19-a a campionatului.

FC Botoşani conduce ierarhia cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde, Săgeata Năvodari. „Marinarii” sunt ultimii în clasament, cu zece puncte, aşteptând încă să le fie acordată victoria la „masa verde” cu Sportul Studenţesc. „Vom avea un meci dificil. Oaspeţii noştri ţintesc promovarea, cu cele mai multe argumente, după părerea mea, dintre toate candidatele la accederea în Liga 1. FC Botoşani trage de mulţi ani la promovarea şi este o formaţie puternică (cu Poverlovici, Dinu, Croitoru, Hadnagy), pe care o respectăm, însă doar atât. Avem un 11 cu care putem lupta cu orice adversar. Ar fi perfect dacă am lua trei puncte în urma unei evoluţii bune, însă, la acest meci, eu aş fi mulţumit şi dacă vom câştiga cu cel mai prost meci”, a declarat antrenorul Farului, Alin Artimon, care, faţă de partida precedentă, de la Tulcea, îi va avea la dispoziţie pe mijlocaşul Robert Săceanu şi pe stoperul Costantin Bumbac, primul revenit după suspendare, al doilea după o accidentare. Un alt mijlocaş în schimb, Constantin Coteanu, este în continuare indisponibil. A început să lucreze normal, dar lunga pauză luată îl împiedică încă să joace. „Evoluţia din ultimele etape ne dă speranţe că vom ieşi bine din întâlnirea cu FC Botoşani. Este un meci extrem de greu, contra unei echipe cu mulţi jucători cu experienţă, care pot face diferenţa”, a spus mijlocaşul Fabian Mucsi. „Vom face tot posibilul să îi punem probleme echipei FC Botoşani. Nu ne mulţumeşte un punct, vrem victoria”, a arătat alt mijlocaş, Marian Fuchs.

O echipă tânără şi frumoasă

Alin Artimon s-a arătat mulţumit de cele realizate de FC Farul în cele trei meciuri de până acum în retur. „Avem o victorie, un egal şi o înfrângere. Bilanţul nu arată rău. Dacă şi al patrulea joc, tot contra unei echipe care trage la promovare, ne aduce puncte, putem spune că am trecut cu bine peste această perioadă”, a spus Artimon. „Suntem o echipă tânără şi frumoasă. Vestiarul ne-a primit bine, nu am avut probleme de adaptare. Am ştiut unde venim şi la ce muncă ne înhămăm. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar până acum am muncit bine în retur. Farul va termina campionatul la mijlocul clasamentului. Suporterii nu au nimic cu mine. La Tulcea, ne-au ajutat. Sperăm să vină cât mai mulţi alături de echipă”, a spus Mucsi. „Am venit la Farul pentru că e un brand şi pentru antrenorul Alin Artimon, cu care mi-a făcut plăcere să lucrez. Suntem o echipă cu o medie scăzută de vârstă, care vrea performanţă. Sperăm să ieşim cât mai repede din zona retrogradării”, a punctat şi Fuchs. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pepe 29 Mar, 2013 05:42 Mai antrenor,iar vorbesti prostii ,de unde victorii la tine ca tu ai uitata ce insemna sa mai cistigi un meci. Trimite la Timisoara ratatii pe care i-ai adus ca ei si fotbalul sunt doua lucruri paralele.