Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida cu Dunărea Călăraşi e fără spectatori Doliu şi moment de reculegere la meciul SC Bacău - FC Farul

ro

28 Apr, 2016 00:00 3979 Marime text
Federaţia Română de Fotbal a aprobat solicitarea FC Farul ca la meciul cu SC Bacău, de vineri, din deplasare, să se ţină un moment de reculegere, iar „marinarii“ să evolueze cu banderole negre pe braţ, în memoria lui Dumitru Antonescu, legenda clubului de pe litoral. Partida SC Bacău - FC Farul se joacă de la ora 17.00, în etapa a cincea a turneului play-off al Ligii a 2-a.
 
Cu 19 puncte la activ, FC Farul este pe locul şase (ultimul) în play-off, la 12 lungimi de primele două clasate, în vreme ce SC Bacău e clasată pe poziţia a cincea, cu 22 de puncte. „În partidele care mai sunt de jucat, nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Fără a mai fi apăsaţi de presiune, băieţii trebuie să joace dezinvolt, cu plăcere, pentru ei“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.
 
Pe 11 mai, constănţenii întâlnesc în deplasare Dunărea Călăraşi, iar meciul se va disputa fără spectatori, clubul-gazdă fiind penalizat pentru incidentele de la confruntarea cu Dacia Unirea Brăila. În acest moment, clasamentul din play-off este următorul: 1. Dunărea Călăraşi - 31p, 2. Rapid Bucureşti - 31p, 3. Dacia Unirea Brăila - 28p, 4. Academica Clinceni - 24p, 5. SC Bacău - 22p, 6. FC Farul - 19p.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii