Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Panterele” de la CS Medgidia încep turneul final de promovare în Liga Naţională

ro

14 Apr, 2021 00:00 2789 Marime text
  • Turneul final al Diviziei A se va desfăşura la Sfântu Gheorghe, cu participarea a opt echipe. 
  • În turul preliminar, CS Medgidia va întâlni ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.
  • Toate partidele din prima fază a turneului se joacă vineri, 16 aprilie.
 
Calificată la turneul final al Diviziei A, echipa masculină de handbal CS Medgidia debutează în acest weekend la competiţia care asigură promovarea în Liga Naţională.
 
Turneul se dispută la Sfântu Gheorghe, iar CS Medgidia, formaţie pregătită de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, face parte dintre cele opt echipe calificate, alături de CS Universitatea Craiova, CS Universitatea Cluj, CSU Pitești, CSM Alexandria, CSM Ploiești, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc şi CSM Sighișoara. Partidele din turul preliminar sunt programate vineri, 16 aprilie, după programul: de la ora 11.00 - CSU Piteşti - CS Universitatea Craiova; de la ora 13.40 - CSM Ploieşti - CS Universitatea Cluj; de la ora 16.20 - CSM Alexandria - CSM Sighişoara; de la ora 19.00 - CS Medgidia - ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. „Conform regulamentului, dacă vor învinge Odorheiu Secuiesc, băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga vor juca în compania câștigătoarei din jocul 2”, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 

ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, prima în seria C

 
În Divizia A, echipa din Medgidia a evoluat în seria B, iar la finele sezonului regular s-a clasat pe locul patru. Cum, însă, mai multe echipe nu au drept de promovare, pentru stabilirea participantelor la turneul pentru accederea în Liga Naţională s-a întocmit o ierarhie în funcţie de rezultatele echipelor cu drept de promovare, situaţie în care CS Medgidia a ocupat poziţia secundă, care i-a dat dreptul să evolueze la turneul final. Obiectivul CS Medgidia nu este însă clar de promovare în acest an, având în vedere că, faţă de sezoanele anterioare, lotul de jucători este unul transformat foarte mult, acum fiind format în preponderenţă din handbalişti tineri. Adversara CS Medgidia din turul preliminar, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, a încheiat sezonul regular pe locul întâi în seria C, cu 12 victorii şi două înfrângeri în 14 meciuri.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)  
   
Citeşte şi:
 
Handbal
CS Medgidia, calificată la turneul de promovare în Liga Naţională

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii