Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până în minutul 72, i-au scuturat frunzele CS Năvodari a pierdut pe final cu Stejarul Buzău (galerie foto)

ro

22 Apr, 2013 00:00 1758 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a pierdut cu 13-19 (8-12) meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Stejarul Buzău, contând pentru etapa a patra a Diviziei Naționale de seniori. Oaspeţii au venit pe litoral din postura de lideri neînvinşi ai clasamentului, în vreme ce echipa din Năvodari, nou-promovată, a pus la bătaie entuziasmul şi ambiţia. Gazdele au jucat foarte bine, cedând abia pe final. În minutul 72, elevii lui Cornel Suviu şi Cristian Husea conduceau cu 13-12, însă Stejarul a profitat de o greşeală personală din tabăra lui CS Năvodari şi au marcat un eseu, pe care l-au transformat apoi, stabilind scorul final. Pentru CS Năvodari au punctat Marius Prodan, Andrei Ionescu (câte un eseu) şi Alexandru Trandafir (lovitură de pedeapsă). Punctele Stejarului au venit în urma a trei eseuri şi a două transformări. „Meciul a fost foarte strâns.

Diferenţa nu a făcut-o valoarea, capitol la care cele două echipe sunt sensibil egale, ci poate experienţa superioară a Stejarului. Buzoienii joacă de mulţi ani în Divizia Naţională, iar în acest sezon vor să promoveze. A fost cel mai greu meci al nostru de la startul sezonului, dar şi cel mai bun. În evoluţia băieţilor se vede o creştere de la joc la joc. Felicitări maxime jucătorilor pentru dăruirea de care au dat dovadă! În acelaşi timp, mulţumim publicului numeros prezent la stadion, care a fost alături de noi şi cu acest prilej”, a declarat Cornel Suciu. În clasament, CS Năvodari ocupă poziţia a şasea (din opt echipe), cu şase puncte (o victorie, trei înfrângeri), iar în runda viitoare joacă pe terenul Bucovinei Suceava (formaţia de pe locul cinci, cu acelaşi număr de puncte), sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10.00.

Farul n-a înscris niciun punct cu Baia Mare

Înfrângere, sâmbătă, şi pentru RCJ Farul Constanța, care a cedat cu 0-17 (0-12) în meciul de pe teren propriu cu Știința Baia Mare, contând pentru etapa a cincea a Superligii Naționale. Oaspeţii au punctat prin Morrell, Cătună, Van Herden (câte un eseu) şi Wiringi (o transformare). Farul rămâne cu zece puncte în clasament (după două victorii şi trei înfrângeri), iar în etapa viitoare, miercuri, 24 aprilie, întâlneşte în deplasare Steaua Bucureşti. Meciul începe la ora 11.00, fiind transmis în direct de rugbytv.ro.

Sursa foto: Dobrogea Rugby
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii