Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Orice meci este o mare provocare“ Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea întâlni în turul 3 la Indian Wells

ro

06 Oct, 2021 00:00 3198 Marime text

 
  • Întrecerea din SUA oferă premii totale de 8.150.470 de dolari, iar atât Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA), cât și Răducanu (18 ani, aflată pe locul 23 în lume) au liber în primul tur.
 
Prima întâlnire din circuitul profesionist între Simona Halep și Emma Răducanu, jucătoarea de 18 ani din Marea Britanie, dar cu rădăcini românești, ar putea avea loc la turneul de la Indian Wells, în turul trei.
 
Întrecerea din SUA, care oferă premii totale de 8.150.470 de dolari, se dispută în perioada 6-17 octombrie, iar atât Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA), cât și Răducanu (aflată pe locul 23 în lume) au liber în primul tur. Cap de serie numărul 11, constănțeanca se va duela în turul doi cu învingătoarea din meciul Marta Kostyuk (Ucraina, 58 WTA) - Shuai Zhang (China, 48 WTA). Câștigătoare la US Open, Emma Răducanu e a 17-a favorită la Indian Wells, iar în turul secund va avea ca adversară câștigătoarea partidei Maria Camila Osorio Serrano (Columbia, 71 WTA) - Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 100 WTA). Dacă Simona și Emma câștigă aceste partide, ele se vor afla apoi față în față în turul trei!   
 
„Îmi doresc un meci cu Emma şi cu siguranţă că vom avea. E o jucătoare tânără, cu multă încredere. Ce a reuşit este extraordinar şi sunt sigură că mai poate reuşi. Pentru mine acum orice meci este o mare provocare, de aceea mă pregătesc, sper ca la turnee să joc partide bune“, a menționat Simona Halep, care este unul dintre idolii Emmei Răducanu, aceasta  admirând-o de mică pe campioana din Constanța.
 
Cine va merge mai departe în urma duelului Halep - Răducanu ar putea-o avea ca adversară în turul patru pe Petra Kvitova (Cehia, 11 WTA, nr. 7 la Indian Wells) sau Victoria Azarenka (Belarus, 32 WTA - nr. 27). De asemenea, pe această parte de tablou se mai află jucătoare precum Elina Svitolina (Ucraina, 7 WTA - nr. 4), Belinda Bencic (Elveția, 10 WTA - nr. 8), Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 13 WTA - nr. 9), Elena Rybakina (Kazahstan, 16 WTA - nr. 13), Elise Mertens (Belgia, 18 WTA - nr. 14), dar și românca Sorana Cârstea (40 WTA - nr. 32).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep, Emma Răducanu)

 
Citește și:
 
Simona Halep
„Nu ştiu de ce mulţi vorbesc de finalul carierei mele. Acesta nu e aproape“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii