Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

One Star Security, organizator La gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit (galerie foto)

ro

22 Aug, 2018 15:33 3584 Marime text
Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, care se dispută vineri, 24 august, în Piaţeta Cazino din Mamaia, anunţă un spectacol deosebit.
 
One Star Security şi partenerii săi au pregătit un nou eveniment de top, punctul de atracţie fiind prima întâlnire K-1 România - China de pe litoralul românesc.
 
Celor zece meciuri dintre luptătorii români şi chinezi li se adaugă şi alte partide de mare atracţie, disputa Cristian Milea - Madicke Kamara având ca miză centura mondială World Kickboxing Federation la categoria -69,5 kg. 
 
De pe afiş nu lipsesc celebrii fraţi Stoica, Andrei şi Bogdan, iar Constanţa este reprezentată de luptătorul Ozel Mustafa, de la clubul Sharks Gym. Promotorul galei de la Mamaia este Ionel Crînguş, de la Rebel Fighters.
 

Două promoţii de excepţie, Oss Fighters şi Golden Fighter, pregătesc o gala cu care vrem să impresionăm din nou publicul iubitor de sporturi de contact. Echipa Chinei e foarte bine pregătită, dar la fel e şi cea a României, care îl are căpitan pe Bogdan Stoica. Sperăm să câştigăm duelul. Cristian Milea luptă pentru centura mondială, iar Andrei Stoica încheie gala, în main-event. Va fi un show superb, cu meciuri extraordinare, cel mai spectaculos eveniment de acest gen din Constanţa şi chiar din România, a declarat Marius Gheorghe, reprezentantul One Star Security şi preşedinte al ACS Oss Constanţa, asociaţie afiliată la Federaţia Română de Kempo şi organizator al galelor K1 Oss Fighters.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii