Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se acordă puncte pentru JO de la Rio din 2016 Olandezul Birkeland Bjorn vine la cursa rutieră de la Corbu

ro

28 Mar, 2015 00:00 2266 Marime text


Olandezul Birkeland Bjorn, comisarul internaţional al Uniunii Cicliştilor Internaţionali, va fi prezent la competiţia Beach Race XCO, care se va desfăşura pe 25 aprilie, pe plaja sălbatică din comuna constănţeană Corbu.
 
Întrecerea, un inedit concurs de ciclism MTB, care face parte din circuitul de evenimente sportive ale Uniunii Cicliștilor Internaționali, va alinia la start câteva sute de pasionați ai sportului pe două roți. Manifestarea, singura din Europa care se desfășoară pe nisip, se adresează atât cicliștilor profesioniști, cât și amatorilor, iar participanții vor acumula puncte UCI pentru Jocurile Olimpice din anul 2016, de la Rio de Janeiro.
 
Traseul are o lungime de 4,1 kilometri, jumătate fiind pe plajă, iar cealaltă, pe coasta de acces pe faleză. Pe lângă tradiționalele premii pentru cele șase categorii și importantele puncte pentru JO de la Rio, sponsorii vor acorda și premii speciale (fair-play, pentru persoane cu dizabilități, cel mai tânăr concurent, cel mai în vârstă concurent și o tombolă dedicată tuturor concurenților).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii